perjantai 4. syyskuuta 2015

Aino Sibeliusta tapaamassa

Eilen illalla oli Neulekahvila Lentävässä Lapasessa mahdollisuus kuulla kuinka Marika Sampio- Utriainen kertoi Aino Sibeliuksen elämästä.
Hän oli kuin Aino itse. Vaatetus ja muukin ulkoinen habitus antoivat tunteen aivan kuin olisimme kuulleet Ainon itsensä kertovan elämästään.
Tilaisuus oli niin suosittu että paljon enempää porukkaa ei myymälään olisi mahtunutkaan.

Juttelin muutamien neulojien kanssa siitä kuinka Lapasesta on tullut kuin toinen olohuone meille. Sinne on mukava poiketa vaikka juomaan kupillinen hyvää kahvia ja nauttimaan ihanista leivonnaisista.
Kuten tuosta alimmasta kuvasta näkyy myös lankoja löytyy jokaiseen makuun. Itsehillintä on koetuksella kun toinen toistaan ihanampia lankoja on koreissa ja hyllyissä houkuttelemassa meitä viattomia asiakkaita ;)

Parasta on kuitenkin kun Lapaseen voi ottaa käsityön mukaan ja istahtaa neulomaan (tai virkkaamaan) samalla keskustellen toisten neulojien kanssa ja tietysti myös Lapasen ihanien omistajien Tainan ja Tarjan kanssa.

Lentävä Lapanen sijaitsee Järvenpäässä ihan juna-aseman välittömässä läheisyydessä ja autolla tulijoille löytyy parkkihalli ihan vierestä.
Suosittelen lämpimästi tutustumista tuohon lankaparatiisiin.

1 kommentti:

  1. Hauska kokemus sulla takana! Olen kerran käynyt kahvilassa ja on tosiaan ihanaa että Suomestakin tällaisia jo löytyy :)

    VastaaPoista