tiistai 24. toukokuuta 2011

Turin kukkamarkkinat Virossa

Tervehdys taas pitkästä aikaa!
Kiva kun on tämä toinenkin blogi minne voi laittaa juttuja muista asioista kuin korteista!

Olimme la-su Virossa Turin kukkamarkkinoilla Matkapoikien jo perinteeksi muodostuneella matkalla. Tällä kertaa menimme ensin laivalla Tallinnaan ja yövyimme Viru-hotellissa. Aamulla klo 9 bussi starttasi hotellin edestä ja ajoimme 1,5 tuntia Turiin, joka on etelään päin Tallinnasta. Siellä meillä oli 3 tuntia aikaa tehdä ostoksia jonka jälkeen palasimme Tallinnaan suoraan satamaan ja laivalla takaisin kotiin.
Nämä Turin kukkamarkkinat ovat olleet olemassa useita vuosikymmeniä jo. Sitä en muista kauanko Suomesta ollaan tehty sinne matkoja.
Myyntialue on laaja, useita hehtaareja. Taimien kasvattajat ympäri Viroa tuovat taimia myytäviksi laidasta laitaan. On perinteisiä parveke/puutarhakasveja kuten Pelargonioita, samettikukkia jne jne jne. Myös isompia taimia aina puihin asti on myös myynnissä.


Alueella on myynnissä myös maatalouskoneita, vaatteita ,puutarhanhoitovälineitä, koruja, marjoja ym ym. Olimme Turissa ystäväpariskunnan kanssa nyt toista kertaa ja molemmilla kerroilla sää on suosinut. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Oppaan mukaan sää on ollut hyvä lähes aina markkinoiden aikana.1 kommentti:

  1. Hih!! Oisit nyt ostanut vaikka traktorin, mitä niitä nyt aina kukkia raahaamaan:)
    Ihanat lemmikit:)))

    VastaaPoista