lauantai 18. syyskuuta 2010

Pitkästä aikaa!

Voi kauhistus, huomasin että oon kirjoittanut tähän blogiini viimeksi kesäkuussa!

Koko kesä ja alkusyksy on ollut aikamoista haipakkaa. Ensin heinäkuussa meni useampi viikko tyttären remonttia tehdessä, siis puolisolta ei minulta. Mutta eihän sitä toinen voi oikein lomailla kun toinen tekee remppaa!
Ja nyt on vuorossa oma keittiömme. Olen alusta saakka inhonnut edellisen asukkaan laitattamaa keittiötä ja nyt oli sitten sopiva aika tehdä asialle jotain. Maalien, kaakelilaattojen ym hankinta oli hyvä tehdä samalla kun tyttären remonttimateriaaleja hankittiin.
Seinät ja kaapit +kaappien ovet on nyt maalattu, vanhat laatat on poistettu ja uudet laitettu. Saumaus ja seinälevyn asennus puuttuvat vielä. Mutta nyt jo näyttää tosi hyvältä kun ovet on maalattu valkoisiksi, värilliset laatat on vaihdettu myös valkoisiksi ja yhdelle seinälle tuleva levy (pieniä valkoisia laattoja) odottaa asennusta.
Voi kuulostaa tylsältä kaikki tuo valkoisuus mutta omat silmäni lepäävät vaaleissa pinnoissa kaiken puujäljitelmän ja kuviokaakelien jälkeen.







Aivan kuin keittiössä olisi valotkin tehokkaammat kun vaaleus lisää myös valoisuutta.

Remppa on tietysti vielä kesken mutta kunhan kaikki on valmista ja tavarat siististi paikoillaan niin sitten vasta kunnolla näkee remontin vaikutuksen.
Noissa kahdessa alimmassa kuvassa näkyy sekin muutos, että ruskean seinäkaapin tilalle on hankittu korkea Ikean Billy-kaapisto, joka sekin on valkoinen. Se on vaan kuvassa peitetty suojamuovilla joten sitä ei kunnolla näy.
(klikkaa kuvien kohdalla niin kuvat näkyvät suurempina)

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!!! Kiva kuulla muutenkin kuulumisia. R

    VastaaPoista
  2. Nytpä löysinkin tänne..Ihanaa että sinulla on toi fibro otettu vakavasti...Mie seittemän vuotta palloillu työkkärissä,vaikka on tuo Ortonin ajoilta työkyvytön lausunto..selkävaivaa ja masennusta lisänä kaksisuuntainen .Hylkyjä yksi taas pitäs jaksaa yrittää ,mutta kun en pääse psykoloogille tässä kylässä tammikuusta asti pyskinny..kun vaan keskivaikee masennus ja kaksisuuntainen ja lääkehoito rempallaan..

    VastaaPoista
  3. laittelin kommenttia mutta hävisi,tää kokeilu onnistuuko.Nyt löyty blogisi,en ollu osannu oikeesta kohtaa kattoa..

    VastaaPoista