maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ikeassa

Morjens!
Kävimme eilen sunnuntaina Vantaan Ikeassa vaatekaappiostoksilla. Mulla on "Ikea Family"- kortti, jolla sai kaikista PAX -vaatekaapeista/kaapistoista -20%. Nuorin tyttäremme asuu myös jo omillaan ja hänelle kävimme kaapin ostamassa.
Herrajjestas että siellä oli väkeä!!!
Varmaan koko pääkaupunkiseudun itäinen puolisko höystettynä muualta suomesta tulleilla oli päättänyt hyödyntää kolean ja sateisen päivän huonekaluostoksia varten. Mekin mietimme, että mahtaakohan siellä olla juuri tätä ruuhkaa mutta kun tarjous oli loppumassa, niin päätimme ottaa riskin.
Meillä meni siellä monta tuntia aikaa pelkästään siihen, että etsimme ympäri varastoa kaikkia osia, jotkaa kaappiin kuuluvat. Ikeassahan kun jokainen nippeli ja nappeli, lauta ja levy on irrallaan ja eri puolilla varastoa ja vasta kotona nämä osat saa sitten yhdistettyä enemmän tai vähemmän onnistuneesti tarvittavaksi kokonaisuudeksi :).
Kaiken huipuksi meidän olisi muka pitänyt tajuta, että myös VAATEkaappien vetimet eli ovien kahvat ja kaappien saranat  löytyvät keittiöosastolta! No....ei muuta kuin takaisin yläkertaan niitä hakemaan.
Levyt ym osat painoivat niin paljon ja olivat niin isoja, että päätimme tuhlata vielä sen verran, että hyödynsimme kotiinkuljetuspalvelun helppouden ja jätimme tavarat kuljetuspalvelun ääriään myöten täynnä olevaan varastoon odottamaan kyytiä, joka kuulemma tapahtuu parin päivän päästä.

Myötätunnolla ajattelen Ikean myyjiä, jotka varmasti olivat aivan puhki kun työpäivä päättyi! Koko ajan oli joku tai jotkut hihassa kiinni kyselemässä milloin mitäkin. No tietysti se kuuluu heidän toimenkuvaansa ja saavathan he siitä palkan mutta eilisen kaltainen ruuhkapäivä on kyllä poikkeuksellisen rankka kenelle tahansa. Sitäpaitsi kun meillä asiakkailla on se paha tapa, että puramme väsymyksemme ja kiukkumme syyttömään henkilökuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti